Drámajáték gyerekeknek és fiataloknak

A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola drámajáték foglalkozásokat indít több korosztály részére október 15-től a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban a Csajághy Laura Szabadtéri Színpad közreműködésével.

A drámapedagógia és ezen belül a drámajáték módszere a gyerekek játéktevékenységére, kreativitására építve fejleszti az önismeretet, együttműködési készséget, problémamegoldást, a társas kapcsolatokat és a kifejezőkészséget, mindezek segítségével könnyebben megismerik a körülöttük lévő világot, fejlődnek kapcsolataikban, empatikusabbá válnak.

A foglalkozások kiemelt célja a fiatalok személyiség és kommunikációs fejlesztése, amelyet, önismertet fejlesztő feladatokkal, improvizációs gyakorlatokkal, új kommunikációs technikák megismertetésével segítünk elő. A foglalkozások során színházi előadásokon is részt vesznek, beleshetnek a kulisszák mögé, és egy nagyszerű nap erejéig birtokba vehetik a Csajághy Laura Szabadtéri Színpadot is!

A foglalkozásokat korosztályi bontásban valósítjuk meg, ahová 1. osztályos kortól várjuk nagy szeretettel az érdeklődőket!

Jelentkezni IDE KATTINTVA a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2021. október 10.
Csoportlétszám: max. 12-15 fő.

Havi bérlet: 4000 Ft, melyet minden hó 10.-ig szükséges utalással rendezni. Alkalmankénti fizetésére nincs lehetőség.

Csoportok beosztása:

3-4. osztály szombatonként 10.30-11.30-ig
Első alkalom: 2021. október 16.

felső tagozatosok két hetente pénteken 16-18 óráig
Első alkalom: 2021. október 15.

középiskolások két hetente péntekenként 16-18 óráig
Első alkalom: 2021. október 22.

Foglalkozásvezető: Kéki Andrea drámapedagógus, tréner, coach