TIHANYI LEVENDULA SZÍNPAD

A Levendula Színpad Közhasznú Nonprofit Kft. megalakulásának oka és legfőbb célkitűzése az volt, hogy kultúrmissziós célból létrehozzon egy olyan üzemeltetési társaságot, központot és helyszínt, amely képes támogatni a kultúrát, a különböző művészeti ágakat. Az összművészet támogatása kiemelt jelentőséggel bír tevékenységében, ezért sokszínűen törekszik kielégíteni a nézők és látogatók igényeit, színházi előadások, zenés produkciók, kiállítások, könyvbemutatók és szabadtéri fesztivál ötleteink megvalósításával, a fiataltól az idősebb generációkig.

KÁPOLNÁSNYÉKI CSAJÁGHY LAURA SZABADTÉRI SZÍNPAD

A Csajághy Laura Színpad Nkft. 2019 decemberében újult meg, nevét Vörösmarty Mihály felesége és múzsája után kapta, lévén a szabadtéri színpad, amelyet működtet Vörösmarty Mihály egykori otthonának épülete mögött, Kápolnásnyéken található. Az Nkft. ügyvezetője Kelemen István Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett színművész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja. A szabadtéri színpadon színházi előadásokat, koncerteket, táncelőadásokat láthat és hallhat a nagyközönség a nyári időszakban, ezen kívül több partnerségi együttműködés, fesztiválok, a térség kulturális életét színesítő kezdeményezések kötődnek tevékenységéhez.

CSÁKVÁRI KÉPZÉSI KÖZPONT

Csákváron a Népfőiskola egy olyan képzési központot hozott létre és működtet, amelyet kulturális, közösségi tevékenységek számára használ és ad bérbe. A helyszín konferenciáknak, képzéseknek és workshoppoknak ad otthon, illetve szálláshelyként is üzemel. Ezek az események elsősorban a Népfőiskola rendezésében valósulnak meg, de a központ rendelkezésére áll külsős cégek számára is.